top of page

V iskanju resnice

V iskanju resnice se zavežemo njej, ki mora biti v našem življenju nenehno navzoča, da bi zmogli rasti. Zdrava in duhovna rast je mogoča kadar ločujemo resnično od neresničnega. Kadar smo pripravljeni ovreči lažno... četudi postopoma... a v srcu zvesto slediti njej, ki nas osvobaja vseh iluzij in čustvenih bremen. Vodi nas po poti naših pravih vrednot... na tej poti rastemo... se duhovno dvigujemo ter spoznavamo pravi pomen brezpogojne ljubezni. 

Se nahajate v situaciji, ki vas prežema s strahom, skrbmi, žalostjo, jezo ali imate občutek, da ni več nobenega upanja? Se želite pomiriti in poiskati način, kako bi rešili svojo situacijo? Potrebujete pri tem podporo, saj čutite, da je vsega preveč in ne zmorete več sami? Morda želite globlji vpogled v iskanju vaše resnice?

 

Potem sem tu za vas in vam lahko pomagam.

Mami na poti srca.jpg

Zapis uvida

V iskanju resnice je uvid, ki podaja odgovore na vaše konkretno vprašanje in je namenjen vam, ki želite podporo pri čustvenem zdravljenju preko pisne besede. Je unikaten zapis, ki vas vodi skozi proces samospoznavanja ter odkrivanja odgovorov na vaše vprašanje, ki so v danem trenutku bili pred vami »skriti« ali nerazumljivi. Besedilo je daljše in je sestavljeno iz treh delov. Prvi je nekoliko bolj splošen, drugi del odgovarja na vaše vprašanje v okviru opisa vaše situacije in tretji del, ki predstavlja praktične nasvete za samopomoč pri razrešitvi dane situacije.

 

V iskanju resnice pomaga razumeti, ozavestiti in sprožiti proces samozdravljenja. Vas opogumlja pri sprejemanju sebe, drugih, okoliščin, v katerih se nahajate in življenja nasploh. Je pomoč pri iskanju nove luči preko razumevanja, odpuščanja, zdravljenja, osvobajanja. Je podpora pri opuščanju preteklosti in soočanju z zaključki ter spremembami. Vodi vas, da zmorete uvideti luč kljub doživetim razočaranjem in bolečim čustvom. 

 

Zapis je poseben in edinstven, saj vsebuje odgovore duhovnih sfer, ki razkrivajo resnico, vse z namenom čustvenega osvobajanja, zdravljenja, duhovne rasti in iskanja brezpogojne ljubezni. Njegova unikatnost se kaže tudi v energijski podpori z metodo Reiki z namenom spodbujanja zdravilnih procesov na vseh nivojih. Zato se boste lahko vedno znova vračali k branju vašega zapisa V iskanju resnice. Četudi boste imeli povsem nove izzive, besede bodo vedno zdravile, energija bo potekala ravno tam, kjer so težave in kjer je podpora potrebna. 

Zvočni zapis uvida

V iskanju resnice je uvid, ki podaja odgovore na vaše konkretno vprašanje in je namenjen vam, ki želite podporo pri čustvenem zdravljenju preko zvočnega posnetka. Je unikat, ki vas vodi skozi proces samospoznavanja ter odkrivanja odgovorov na vaše vprašanje, ki so v danem trenutku bili pred vami »skriti« ali nerazumljivi. Posnetek je sestavljen iz treh delov. Prvi je nekoliko bolj splošen, drugi del odgovarja na vaše vprašanje v okviru opisa vaše situacije in tretji del, ki predstavlja praktične nasvete za samopomoč pri razrešitvi dane situacije. 

 

V iskanju resnice pomaga razumeti, ozavestiti in sprožiti proces samozdravljenja. Vas opogumlja pri sprejemanju sebe, drugih, okoliščin, v katerih se nahajate in življenja nasploh. Je pomoč pri iskanju nove luči preko razumevanja, odpuščanja, zdravljenja, osvobajanja. Je podpora pri opuščanju preteklosti in soočanju z zaključki ter spremembami. Vodi vas, da zmorete uvideti luč kljub doživetim razočaranjem in bolečim čustvom. 

 

Posnetek je poseben in edinstven, saj vsebuje odgovore duhovnih sfer, ki razkrivajo resnico, vse z namenom čustvenega osvobajanja, zdravljenja, duhovne rasti in iskanja brezpogojne ljubezni. Njegova unikatnost se kaže tudi v energijski podpori z metodo Reiki z namenom spodbujanja zdravilnih procesov na vseh nivojih. Zato se boste lahko vedno znova vračali k poslušanju vašega zvočnega zapisa V iskanju resnice. Četudi boste imeli povsem nove izzive, besede bodo vedno zdravile, energija bo potekala ravno tam, kjer so težave in kjer je podpora potrebna. 

Kakšna je razlika med Zapisom uvida in Zvočnim zapisom uvida?

Razlika med njima je v obliki – pisno besedilo ali zvočni posnetek - in obsežnosti odgovorov, saj pisno besedilo predstavlja celovitejši vpogled v dano situacijo, ki jo želite razrešiti. 

Kako poteka naročilo?

Na moj e-naslov maja@maja-skvarc.com napišete kratek opis situacije in postavite vprašanje, na katero želite prejeti odgovore, ki vam bodo pomagali pri razumevanju, globljem uvidu ter čustvenem zdravljenju. V najkrajšem možnem času prejmete zapis ali zvočni zapis uvida na vaš elektronski naslov. 

 

Cena Zapisa uvida: 222,00 EUR  

Cena Zvočnega zapisa uvida: 45,00 EUR

bottom of page