top of page

Paket 3 ur čustvene podpore za vaše korake naprej, v smeri lahkotnejšega družinskega življenja

UGODNOST ENA BREZPLAČNA URA - ZA CENO 2 UR, PREJMETE 3 URE ČUSTVENE PODPORE

Vas v tem trenutku morda nekaj ločuje, da bi vzgajali pristno, lahkotnejše in iz srca?

Ste v izzivu z otrokom, ravnate avtomatsko in se želite ustaviti, pomiriti čustva ter pogledati na situacijo iz razdalje?

Vam je težko?

Želite razumeti otroka... razumeti sebe... poskrbeti za vajina čustva ter preprečiti ravnanje, ki krni vaše in otrokovo dostojanstvo?

Ste na pravem mestu, za vas sem tu... 

vaša podpora pri čustvenem zdravljenju za starše, bodoče starše in otroke

Pomagam vam:

- da zgradite dober odnos z vašim otrokom in vzdržujete pozitivno družinsko komunikacijo,

- preprečiti ravnanje, ki temelji na tem, da otrok zgolj uboga, in ki bi krnilo na kakršen koli način vaše ali otrokovo dostojanstvo,

- razumeti vaša in otrokova čustva, jih sprejeti ter poskrbeti za osebnostno in duhovno rast,

- preseči občutek, da niste dovolj dobri zaradi marsikatere ponesrečene izkušnje in

- pri uravnovešanju čustev, misli ter duha, da postane družinsko življenje lahkotnejše.

Kako delujem:

Prvi del posamezne ure čustvene podpore predstavlja svetovanje v obliki pogovora, ki poteka v varnem, zaupnem in prijetnem prostoru. Pogovor je namenjen vaši konkretni težavi ali dilemi, ki ste jo pripravljeni rešiti. Pri ugotavljanju, zakaj ste se znašli v določeni težavi ali dilemi, se uporabi pristop, ki se dotika vašega trenutnega delovanja, čustvovanja in razmišljanja. S tem se vstopi v proces prepoznavanja, razreševanja in spreminjanja vzorcev, ki vam in vašim najbližjim ne služijo več in so celo destruktivni. 

 

Drugi del predstavlja podpora z metodo reiki. Reiki je po vsem svetu uveljavljena tehnika naravnega zdravljenja s polaganjem rok ali posredovanjem energijske podpore na daljavo. Je preprosta tehnika, ki spodbuja zdravilne procese na vseh nivojih in poteka ravno tam, kjer so težave. S pomočjo življenjske, zdravilne energije se sproščajo ovire, razrešujejo konflikti, poteka samospoznavanje, sprejemanje in odpuščanje ter se spodbuja (samo)zaupanje in zdravi samopodoba. Posameznik zmore vedno bolj razumeti sebe, druge in življenje nasploh.

Zaključek posameznega srečanja je odvisen od kompleksnosti problematike, v vsakem primeru imate lahko že konec prvega termina občutek čustvenega osvobajanja in motiviranosti za nadaljnje iskanje pozitivnih rešitev ter spreminjanja kvalitete odnosov in družinskega življenja nasploh.

Cena posamezne ure čustvene podpore znaša 80,00 EUR, vrednost paketa 3 ur je 160,00 EUR. 

 

Srčno vabljeni!

Prijave možne preko e-pošte: maja@maja-skvarc.com ali po telefonu: 041/351-880 (po 16. uri)

Watercolor Butterfly 14
bottom of page