top of page

pet., 09. avg.

|

Zgradba knjižnica Šiška

Starševska filozofija po mojih merilih!

Ste pripravljeni pogledati skupaj z mano nekaj neustreznih prijemov pri vzgoji otrok – nekatere od teh zagotovo že poznate, na določene morda niste nikoli pomislili – in jih sprejeti kot priložnosti za uresničitev starševske filozofije po vaših merilih?

Registracija je zaključena
Poglej si še druge dogodke
Starševska filozofija po mojih merilih!
Starševska filozofija po mojih merilih!

Ura in lokacija

09. avg. 2019, 18:00 – 20:00

Zgradba knjižnica Šiška, Trg komandanta Staneta, 1000 Ljubljana

O dogodku

- Vas obhaja nelagodje, ko se spomnite, kako ste sinoči ravnali s svojim otrokom?

- Ste večkrat nepotrpežljivi, jezni, prizadeti, v zadregi in občasno izgubite živce?

- Prepoznavate neustrezne, neučinkovite in razdiralne vzgojne metode tudi pri sebi in vas delajo nemočne?

- Ali ste si kdaj obljubili, da boste svojim otrokom prizanesli z izkušnjami, ki so vas v otroštvu prizadele in tako močno bolele... a je vse prevečkrat rezultat vašega odnosa enak tistemu, za katerega ste prisegli, da ga ne boste ponavljali?

- Ali nosite občutek v sebi, da ste vi in vaš otrok dragoceni? Tudi kadar ne ravnate kot si želite in ne izpolnjujete lastnih ali celo pričakovanj drugih? Kaj pa pri otroku – je občutek enak, kadar ne ravna ali se obnaša vam všečno?

- Kaj naredite, ko se vaš otrok »neustrezno vede«? Ga kaznujete? Mu odtegujete hrano? Ga pripravite do tega, da uboga? In kako je z otrokovim »ustreznim ravnanjem« - ga za to nagradite?

- Je vaša želja, da bi otroka učili življenjsko in mu s svojim vplivom vlivali moč ter pomagali, da postane odgovoren, domiselen in hitro prilagodljiv? Predvsem zdrav, zadovoljen in človek z odprtim srcem, ki zmore biti sočuten tako do sebe kot drugih ter si upa dvomiti in upirati vsemu, kar ni življenjsko?

- Ste pripravljeni na to, da ovržete stare vzgojne vzorce in začnete uporabljati tiste, ki bodo najustrezneje služili vam in vašemu otroku?

- Ste pripravljeni pogledati skupaj z mano nekaj neustreznih prijemov – nekatere od teh zagotovo že poznate, na določene morda niste nikoli pomislili – in jih sprejeti kot priložnosti za uresničitev starševske filozofije po vaših merilih?

Potem vas vabim na svoje predavanje, kjer bom razkrila znanja in orodja, ki vam lahko pomagajo, da ustvarite starševsko filozofijo po merilih, ki si jih postavljate sami (in s pomočjo vašega otroka!). Na način, da z otrokom ravnate, kot bi si sami želeli, da se ravna z vami in da boste zmogli početi le tisto, kar ima učinek in ne krni ne otrokovega ne vašega dostojanstva.

Vse z namenom, da bi zmogli ohranjati in delovati z občutkom v sebi, da ste tako vi kot vaš otrok vredni najboljšega!

Prijave so obvezne na maja@maja-skvarc.com ali po telefonu na tel. št. 041/351-880.

Prijava je možna do 6. 8. 2019.

Cena predavanja je 20,00 EUR

Deli ta dogodek

bottom of page